Pàgines

divendres, 28 de setembre del 2012

Després de la primera decepció



Com ja he expressat anteriorment, sóc nova en aquest món. Vaig contactar amb un possible amo, semblava que la cosa anava bé, però com a novata en aquest món he xocat contra la primera paret i segurament no serà l’ultima. Així que després de passar males nits, per la mala experiència, avui sembla que el cel es destapa. 
Avui, he començat a parlar amb tu. M’has fet riure, me sentit respectada i còmoda. Sense presses, amb paciència i amb ganes d’ajudar-me a introduir-me en aquest món. Havia agafat por, havia decidit deixar-ho tot, però tu m’has fet canviar d’opinió. A poc a poc, sembla que el sol torna a sortir. Hem estat parlant quasi tres hores, tres hores que han passat volant i hem quedat per seguir parlant, només espero que les hores passin igual de ràpid per tornar a parlar amb tu.
Avui, m’has fet sentir com una nena amb sabates noves, davant l’ordinador estava amb el somriure tonto dibuixat a la cara. I crec que he trobat el que estava buscant. Encara no se, si tornaré a topar contra un mur, però només ser que torno a tenir dibuixat el somriure de la il·lusió.
Simplement gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.